Nieuws

Kiwa gecertificeerd Cumela, IJzersterk naar morgen

Woensdag 19 april

Onderhoud voor grasoogst 2017

Momenteel zijn we in de werkplaats bezig met de machines voor de  grasoogst. Alle machines worden nagekeken, en krijgen groot onderhoud. O.a. bromach is bij de de Krone persen geweest. Op de foto wordt één van de persen buiten draaiende getest, om te zien of alles goed werkt.

Wij hopen, en gaan er vanuit dat we hierdoor weer zo probleemloos mogelijk kunnen draaien tijdens de grasoogst, zodat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

 

Vrijdag 17 februari

Overname loonwerkactiviteiten Loonbedrijf Ungersma.

Hierbij willen we u informeren over de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Enige tijd geleden werden wij door Loonbedrijf Ungersma benaderd met de vraag of we de werkzaamheden van het bedrijf zouden willen overnemen. Het bedrijf stopt met haar loonwerkactiviteiten vanwege bedrijfseconomische redenen. Na een aantal oriënterende gesprekken met de eigenaar, zijn medewerkers en een aantal klanten, bleek dat we goed bij elkaar zouden kunnen passen, mede omdat onze werkgebieden voor een groot deel overlappen. In onderling overleg hebben we besloten een deel van het machinepark en een aantal medewerkers over te nemen.

Wij kunnen door deze stap onze slagkracht en bedrijfszekerheid aanmerkelijk vergroten. Met de toegenomen capaciteit kunnen we u nog beter van dienst zijn. Na deze overname beschikken wij bijvoorbeeld over zes balenpersen : drie rondebalen perswikkelcombinaties en drie grootpakpersen.

Indien u hierover nog vragen heeft, neem gerust contact op.


Bekijk overige nieuwsberichten