Home

VCA gecertificeerd Cumela, IJzersterk naar morgen

Welkom bij loonbedrijf Hendriks Den Horn

Met deze website geven wij graag een beeld van alle mogelijke werkzaamheden die wij voor u met ons machinepark op loonwerkgebied kunnen uitvoeren. Wij richten ons specifiek op grasland en overtuigen u graag hierin een betrouwbare partner te zijn.
Wij zijn gewend om op een plezierige manier de verwachtingen met onze klanten af te stemmen en deze waar te maken. Wij streven naar langdurige klantrelaties, met een groot deel van onze klanten doen we dan ook al jaren zaken. Klanten typeren ons als betrouwbaar, flexibel, en waarderen onze manier van overleg.

mail loonbedrijf hendriksWaarin onderscheiden wij ons :

  • Betrouwbaarheid
  • Goede afspraken
  • Heldere communicatie
  • Korte lijnen

Om kwaliteit te kunnen leveren werken we met professioneel materiaal en met vakbekwame mensen. Kwaliteit heeft bij ons niet alleen betrekking op het werk, maar ook op het maken en nakomen van goede afspraken, op tijd komen en heldere communicatie. Wij werken vlot, ons machinepark is ingericht op snel en efficiënt werken, zodat u waar voor uw geld krijgt. Ons bedrijf werkt met korte lijnen, service gaat bij ons ver en als dat nodig is bedenken we met u maatwerkoplossingen.

Wij willen een goede gesprekspartner voor u zijn, en proberen ons te verplaatsen in u als klant. Wij denken met u mee en proberen uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren. En mocht er iets anders gaan dan hoe u het gewenst had, dan lossen wij dit snel op.

Als naar aanleiding van deze website uw interesse is gewekt of als u nadere informatie wenst over bepaalde onderwerpen, neem dan gerust contact op. U kunt dit doen door te bellen met 050-5515816 of via het invulformulier op deze pagina. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden voor uitvoering van de werkzaamheden met u door te nemen.

Lees meer
Waarom schakelt u Loonbedrijf Hendriks in ?

Het word steeds belangrijker om efficiënt om te gaan met de duurste productiefactor van uw bedrijf, namelijk grond. Een goede opbrengst van uw grasland, met een goede kwaliteit, is essentieel voor een rendabele bedrijfsvoering. Dat is de basis om op de kosten te besparen en goedkoper te gaan melken. Uit cijfers van het LEI blijkt dat de laatste decennia er op melkveebedrijven een sterke relatie is tussen het rendement van de bedrijven en het graslandbeheer.

Door het nieuwe mestbeleid, wordt het steeds belangrijker dat de mineralen goed worden benut en dat de verliezen worden geminimaliseerd. Dit betekent dat inkuilverliezen zo veel mogelijk moeten worden beperkt en dat er een zo hoog mogelijk rendement moet worden gehaald uit de mest. Vooral als er in de toekomst blijkt dat er bovengemiddelde opbrengst is, en er dan vanuit de overheid ruimere normen gelden op uw bedrijf. In veel gevallen is er op bedrijven winst te halen bij de teelt van gras. Wij kunnen u ondersteunen met advies m.b.t. de werkzaamheden uit het loonwerkpakket voor een optimale opbrengst.

In de praktijk zien we steeds duidelijker dat het voor (melkvee)bedrijven vaak voordeliger is om de mechanisatie uit te besteden aan de loonwerker. Door de tijd die daarmee vrijkomt kan er meer aandacht gegeven worden aan de veestapel en dit zorgt vaak voor betere resultaten.

Zo kunnen we samen zorgen voor meer rendement op uw bedrijf.