Kraan en Shovelwerk

VCA gecertificeerd Cumela, IJzersterk naar morgen

U kunt bij ons terecht voor al uw graafwerkzaamheden, grondwerk voor verhardingen en het verwerken van deze materialen. Maar ook voor het maken van dammen, het leggen van betonplaten, het dempen van sloten en alle overige werkzaamheden waarbij een kraan u van dienst kan zijn.

Het kraanwerk doen we met een mobiele kraan. Deze kraan, die een verstelgiek heeft is voorzien van 80 cm banden, daarom is deze kraan ook geschikt om op grasland of ander onverhard terrein te werken. Bij deze machine hebben we verschillende uitrustingsstukken : Palletvork, puinbak, smalle bak en brede bak. De kraan heeft een draai-kantelstuk, om makkelijker en preciezer te werken.
Bij grotere projecten, zoals stallen uitgraven werken wij samen met een collega grondverzetbedrijf die over rupskranen beschikt.

Voor het grondverzet hebben wij verder nog 2 shovels. Deze worden verhuurd compleet met dichte bak, puinbak of palletvork. Hiermee kunnen wij u bij allerhande werkzaamheden van dienst zijn, ook voor het laden en lossen van materiaal.